Menu

SIK sparker nyt, stort stævne i gang i weekenden

image
05. september 2017 kl. 13:13
Den kommende weekend er der masser af liv på banerne i Liseborg. Søndermarken IK arrangerer SIK Åbne Viborg Mesterskaber, og hele 24 hold fra det meste af Jylland er allerede tilmeldt.

På søndag byder Søndermarken IK velkommen til den første udgave af SIK Åbne Viborg Mesterskaber for de helt unge fodboldspillere. Med hold som AGF, Grenaa, Struer og Kolding er der lagt op til en lang række spændende U10-kampe på grønsværen i Liseborg.

- Vi har gennem årene deltaget i mange stævner rundt omkring i Danmark, og vi har længe snakket om, at det kunne være sjovt at lave vores eget stævne, så det er fantastisk at opleve den brede opbakning, lyder det fra en tilfreds U10-trænerstab og fortsætter:

- Vi har samlet et stærkt og spændende felt med otte hold i hver af rækkerne A, B og C, og det bliver et velorganiseret stævne med fokus på en god oplevelse, godt humør og en masse god fodbold.

Netop den gode oplevelse og godt humør har været vigtigt for trænerstaben i planlægningen af SIK Åbne Viborg Mesterskaber, og der lægges op til en fodboldfest for hele familien. Ud over fodbolden vil pladsen byde på musik, tombola med flere end 200 præmier og et bredt kioskudvalg.

Hovedsponsorerne Peter Larsen Kaffe og Malerfirmaet Frants Larsen har sammen flere end 30 tombola-sponsorer gjort det muligt at få stævnet på benene. Alle spillerne får flotte pokaler med sig hjem, og er man så heldig at nå i top tre, ja så er pokalerne ekstra store.

Fra Viborg deltager Viborg FF, Viborg Nørremarken, Overlund GF og Søndermarken IK, og herudover deltager hold fra Støvring, AGF, Grenaa, Struer, Vejlby Risskov, NB-SIF Kolding, Bjerregrav og SUB 88.

Stævnet sparkes i gang klokken 10, og pokaloverrækkelserne finder sted senest kl. 14.30.

http://viborg-folkeblad.dk/sport/SIK-sparker-nyt-stort-staevne-i-gang-i-weekenden/artikel/340016