Menu

Resultater Viborg Sommercup 2019 - opdateret

image Viborg FF besejrede Viborg Søndermarken IK med 2-1 til årets sommercup. Foto: Lars Nørskov
Lars Nørskov
31. juli 2019 kl. 10:53
Opdateret med lørdagens kampe

Lørdag: Mere end 100 spillere har været i gang. 

18 kampe er spillet, 71 mål er scoret, masser af pølser, sodavand og fadøl er konsumeret. Viborg Søndermarken siger tak for en fantastisk turnering på Liseborg, med mere en 500 tilskuere på sidelinjerne på de 3 dage.

Stor tak til tilskuere, dommere og klubberne som har deltaget, samt ikke mindst vores sponsorer: Latinerly, Liseborg Sportskiosk og Peter Larsen Kaffe.

Et stort tillykke til Foulum, som har været ganske suveræne i turneringen. De blev puljevinder, vandt finalen og tog topscorerprisen, som gik til Jonas Flarup Jensen. Derudover er Foulum det klart mest scorende hold i turneringen, hvorfor sejren må siges at være fuldt fortjent!

Vi ser frem til næste år, hvor vi vil forsøge at udvide turneringen med old boys og kvindefodbold.

Tak for i år og på gensyn.

 

Torsdag: Super aften på Liseborg.

200 tilskuere og resultaterne gør, at der er spænding til det sidste på lørdag. Foulum er i finalen og hele 4 hold kan nå den anden finaleplads. Alle hold kan ende i bronzekamp. Håber vi ses lørdag kl. 14.30 på Liseborg til den sidste puljekamp, efterfulgt af finale, bronzekamp og placeringskamp.

Tirsdag: Fin indledning på Viborg Sommercup

Viborg: Tirsdag aften var der fuldt program i træningsturneringen Viborg Sommercup på Liseborg i Viborg.

150 tilskuere var mødt frem for at følge de seks hold, som skulle i aktion to gang i kampe, som varede 40 minutter.

Både Foulum og Kjellerup slap bedst fra førstedagen, da begge hold hentede to sejre - den ene i straffesparkskonkurrence.

- Det var en rigtig fin start på turneringen. Spillerne fik nogle kilometer i benene, og der var ingen skader. Samtidig var der god stemning, og det lover fint for torsdag, hvor det ser ud til at blive godt vejr, sagde turneringsansvalig Lars Nørskov.

På torsdag spiller holdene igen to kampe, mens det lørdag er tid til sidste runde samt finale og bronzekamp.