image Claus Freund, som scorede et at sine yderst sjældne mål
Jelle
21. september 2015 kl. 20:46
Kampreferat

Endnu engang blev det til tre point til os i weekenden - vi kan vel snart kalde det en stime nu.

Der blev vist en rigtig god indstilling og attitude, og vi var klar fra start mod Sundsøre. For anden uge i træk, fik vi scoret indenfor de første par minutter - i denne uge var det Philip Gamborg som fik scoret det hurtige mål. Vi havde meget plads at spille rundt på, og vi kontrollede kampen rigtig flot efter målet, hvilket også var udslagsgivende i at vi fik scoret til 2-0 efter ca. et kvarters spil. Herefter kom Sundsøre lidt bedre med i kampen, og får også et straffe tilkendt, som vores klasse keeper dog får reddet. Vi har rigtig mange chancer, og kommer sådan set rimelig nemt til dem også, men det forbliver 2-0 ved pausen.

Efter pausen har vi stadig bolden meget og får skabt en del chancer, men vi brænder igen nogle store tilbud. Dog får Claus Freund scoret til 3-0 midt i halvlegen og Emil Østergaard lukker kampen med ca 10 min igen. Det var godt at Emil fik scoret, han skyldte også på det groveste, efter at have brændt nogle store tilbud tidligere i kampen.

Det var et helt andet Sundsøre vi mødte i denne uge, ift vores første møde - ifølge deres træner manglede de 7 mand, så det var vi glade for.

Næste uge, Søndag 27/9-2015, står vi overfor Stoholm, i endnu en vigtig kamp. Vi krydser fingre for endnu en sejr og endnu en flot fodbold kamp.