Menu

Serie 3: Sparkær – Viborg SIK

image
30. marts 2016 kl. 17:44

Første turneringskamp – første kamp om point. Der var endelig noget på spil i vores kampe – efter en laaaannnggg opstart skulle vi gerne godt i gang med efteråret – første kamp bød på oprykkerne fra Sparkær. Selve kampen begyndte også kanon for os, allerede efter 4 min kommer vi foran 1-0 på en sikkert eksekveret straffespark af Jesper Højgaard. Dog sov vi allerede tre minutter senere ved et hjørnespark til Sparkær. På bagerste stolpe står en mand helt fri og kan lette pande den ind til udligningen. Derefter var kampen meget åben, og der blev til tider spillet flot fodbold, banen og vinden gjorde det dog lidt svært i perioder. Efter ca 30 min. Får Sparkær en mand smidt ud – efter udvisningen presser vi lidt på og får fejlagtigt dømt et mål for offside, og mens vi brokker os og koncentrere os om alt andet end fodbold, går Sparkær op og tager føringen – 2-1 som er resultatet ved pausen.

Efter pausen, kommer vi hurtigt bagud 3-1, og hurtigt får vi reduceret igen og derefter presser vi rigtig meget på, og har et par forsøg på overliggeren og andre nærgående forsøg, og i denne periode bliver Sparkær farlige på kontra, hvor vi satser med for mange folk fremadrettet. Dog lykkedes det ikke at få point med hjem.

Ros skal der lyde til Sparkær, som var mere klar end os til at spille fodbold. Dog ville et uafgjort resultat ikke have været helt urimeligt – men det er der jo som sagt ikke noget som hedder i fodbold.

Vi skal op på hesten igen – Lørdag 2/4 kl. 16.00 kommer Fårvang på besøg.