Menu

Serie 3 og 4 mod Hobro’s Superliga

image
04. april 2016 kl. 16:53

I midten af Marts blev jeg kontaktet af TV2, som ville høre om vi var interesseret i at deltage i et eksperiment. Det var vi selvfølgelig, specielt da vi fandt ud af at vi skulle spille mod Hobro’s superliga hold. Og sådan startede det hele så.

 

Selve eksperimentet går ud på, hvordan et professionelt hold (Her tænkes IKKE SIK, her tænkes Hobro) klarer sig mod 22 amatører. (Her tænkes SIK, selvom man godt kunne være i tvivl nogle gange) Vi skulle altså være 22 spillere på banen samtidigt, herunder også 2 målmænd.

 

Skærtorsdag drog 25 gæve gutter + tilskuere afsted fra Liseborg centret, vi havde arrangeret bus tur, der var morgenmad med kaffe på vejen derop og der var kanon humør. Folk var meget spændte, og glædede sig til at prøve sig af på den ”store scene”. Det er sjældent man får lov at spille mod superliga spillere, på et ”rigtig” stadion og med fjernsyn på – det forekommer ikke ofte i serie 3 eller serie 4.

 

Da vi ankom til stadion, stod kamera holdet klar til at filme os på vej ud af bussen (Som man ser i fjernsynet til Champions League kampe), og der blev vist vej til omklædningsrummet. Omklædningsrummet var cirka 4 gange så stort som dem vi normalt klæder om i til vores almindelige serie kampe – så det var kun meget lidt presset, selvom vi var rigtig mange der skulle klæde om. Derefter blev der holdt oplæg af undertegnede, og vi skulle op i den meget velkendte formation – ( 8-9-4). Der var både en pres og en støtte spiller på alle positioner og målet var vi skulle presse op på dem hele tiden og så ellers erobre bolden højt på deres bane.

 

Efter taktik mødet, skulle vi ud på stadion og varme op. Det foregik som vi plejer med kant og et opvarmningsspil. Det var lidt uoverskueligt, idet der var lidt flere folk at holde styr på end normalt. 5 minutter før kampstart skulle vi så gøre os klar til indløb sammen med Hobro (Med musik og klapsalver fra den store publikum skare der var mødt frem (ca. 300 mennesker )). Vores anfører, Jonas Høxbro fik kaldt folk sammen og fik den sidste motivation ind i folk inden kampen startede.

 

 

Vi fik en kanon start på kampen, og der var overraskende flot fodbold på banen, selvom den var lidt overfyldt i forhold til vanligt. Efter kort tid kom vi foran 1-0 på et kanon mål af SIK legenden, Lars Nørskov. Der var først en tunnel på Hobro’s højrekant af Lasse Bek, så blev deres højreback snydt i flot sammenspil mellem Nicolaj Dahl og Mads Troelsen, og så kom der et giftigt indlæg fra vores venstre angriber og en kanon afslutning med hovedet af Nørskov. Efter ca 15 min spil, erobrer vi bolden højt på banen og får sat vores højrekant i scene og alene med målmanden banker Thamer den ind til 2-0.

 

Kort før pausefløjtet, får vi taget et dårligt indkast, og det giver en kontra til Hobro, hvilket resultere i en reducering. Anden halvleg er meget tæt, med chancer i begge ender. Ca midtvejs i anden halvleg kom der lidt bissetricks frem fra den tidligere VFF’er Babajide, som hiver vores målmand i armen, som gør at han ikke får bokset bolden væk og derefter scorer Hobro til 2-2, som også blev slut resultatet af kampen.

 

Kampen blev afgjort på straffespart (Vi havde to målmænd i kassen). Vi får en dårlig start, hvor vores anfører brænder, men vores keepere holder os inde i kampen. Ved det 5. spark har Mikkel ”Ilmer” Husum mulighed for at sikre os sejren, MEN han banker bolden over mål og helt ud af stadion. Derefter scorer begge hold på deres to næste spark og på 8 spark, brænder den ellers altid så sikre Lasse Lind Mikkelsen (som er Ilmer’s fætter, så det ligger nok til familien at brænde straffe) og vi taber efter straffespark.

 

Derefter var det tid til omklædning, og afrunding af kampen. Der var stillet sodavand til os, i omklædningen, den stod der også da vi tog afsted – vi var ikke blevet så seriøse at vi ikke kunne få en kold øl, selvom vi lige havde mødt et superliga hold.

 

Inden vi igen drog afsted mod Viborg, havde Tv2 og Hobro inviteret os til frokost, hvor vi lige kunne runde kampen af, sammen med Hobro’s spillere. Stemningen var stadig høj på vej hjem, alle havde fået en på opleveren og haft en rigtig god og hyggelig dag.

 

Det var en kanon tur, og vi fik positiv respons fra både Hobro og Tv2, som mente det var brugbart TV og det var en god ”træningskamp” for Hobro – som havde fokus på at agere under pres (det må man sige de kom). 4/4-2016 kan I se reportagen osv fra vores fine dag, hvis I tuner ind på TV2 Sportslab (på Tv2 Sport).

 

God sæson til alle

Jesper Vestergaard

Serie 3 træner