Menu

Serie 3: Nykøbing Mors IF - Viborg Sdrm. IK: 1-1

image
Jelle
07. september 2015 kl. 20:22
Kampreferat

Vi havde taget den lange tur til Nykøbing Mors, for at møde deres andet hold. Vores første hold er jo som bekendt også i pulje med Nykøbing Mors.

Kampen startede HELT fantastisk for os - 4 min spillet og der er dømt straffe til os, og rødt kort til dem. Sebastian Eriksen sparker sikkert os foran 1-0. Herefter har vi bolden meget, uden rigtig at komme frem til noget.

 

  

Efter 12 min spil, forsøger vores keeper at dække bolden udover baglinjen, men bliver skubbet væk. Vores ene midterforsvar bakker dog godt op, men vi vælger på uforklarligvis at spille bolden i fødderne af en Nykøbing spiller, det betyder at Nykøbing kan bringe balance i regnskabet - 1-1.

Eftersom vi er en mand i overtal, har vi bolden meget, MEN vi tager alt for nemt på opgaven, og det antal fejl som vi laver i kampen i Nykøbing, er nok det dobbelte af hvad vi har lavet i resten af sæsonen indtil nu.

Det eneste positive vi kan tage med fra denne kamp er det ene point.

Jeg håber vi har mere fight, vilje og koncentration med fremover. Jeg ved ik om det var pga at vi har kunnet træne to gange i træk i denne uge, for første gang siden sæson start, men vi havde ikke hovedet med til Nykøbing idag.

Jeg ved vi kan spille flot og underholdende bold - så det håber jeg vi hurtigt finder frem igen. Alle var enige dog enige i omklædningsrummet efter kampen, at den præstation vi havde leveret var langt under vores niveau, og det var op på hesten igen og se fremad.

Vi er klar i weekenden mod ØK - det er 100% sikkert!