Menu

Serie 2: Viborg Sdrm. IK - Karup/Kølvrå 07

image
Lars Nørskov
18. april 2017 kl. 10:11

SIK tog mandag eftermiddag i mod Karup/Kølvrå 07 til endnu et spændende lokalopgør i serie 2.

Atter en gang var tre meget vigtige point på spil i den tætte pulje. Gårsdagens kamp var præget af jævnbyrdighed og fysiske kampe, og første halvleg var en hæsblæsende affære. I det 18. minut bragte Troels Rømer gæsterne foran 1-0. Ni minutter efter udlignede Karim Vendelbo for hjemmeholdet.

Efter 35 minutters spil sparkede Troels Rømer KK07 i front igen, inden Theis Krabbe fem minutter senere udlignede for SIK. Efter pausen kom gæsterne igen foran, da Troels Rømer lavede hattrick og scorede til 2-3 i det 62. minut.

Denne gang kunne det hårdt kæmpende hjemmehold ikke svare igen, og gæsterne satte sig kontrolleret på resten af kampen. KK07 tog derfor alle tre point med fra Liseborg, og det passede træner Razak Pimpong særdeles godt.

- Vi arbejdede hårdt for hinanden, og det førte til sejren. Vi fik tre vigtige point, for SIK er en af vores direkte konkurrenter. Holdet skal have stor ros for indsatsen. Dem der vil det mest vinder, og det var os i dag, sagde han.

I SIK-lejren erkendte træner Jan Jensen at have tabt til et bedre hold.

- Det er hårdt at være bagud tre gange i en kamp. Det er svært at blive ved med at komme igen, og i anden halvleg kunne vi ikke rigtigt stille noget op. De sad på kampen, og vi kunne ikke få vores spil i gang igen som før pausen. De havde virkelig nogle dygtige offensive kræfter og en god fysik. Det var træls, for vi fik en god start på påsken med en sejr over TVS, så vi havde håbet på at fortsætte successen. Men højt at flyve, dybt at falde, sagde han efter nederlaget.

SIK tager på lørdag i mod Alhedens til et nyt lokalbrag, mens KK07 skal møde topholdet Helsted Fremad på søndag.

Søndermarken IK-Karup/Kølvrå 07 2-3 (2-2)

Mål: 0-1 Troels Rømer (18.), 1-1 Karim Vendelbo (29.), 2-1 Troels Rømer (35.), 2-2 Theis Krabbe (40.), 2-3 Troels Rømer (62.)

Udvisninger: Søndermarken 1x10min., Karup/Kølvrå 07 1x10min.

Tilskuere: 100