Menu

Serie 1: Viborg Sdrm. IK - Skals FF

image
Morten Groth
28. april 2016 kl. 08:12

Der var lagt op til en drabelig kamp om 1. førstepladsen i tirsdagens aftenskamp mod Skals. Men lad os være ærlige, der var klasse forskel på de to mandskaber i går aftes, i hvert fald kom det til udtryk i 1. halvleg, hvor Skals i almindelighed og Lasse Broberg i særdeleshed, kom til chancer næsten efter behag. 

Vores optakt var ikke optimal med afbud fra vores midtbane motor Stefan Fredsbo, som ikke fik bugt med sin fiber. Samtidig var Emil Gellert yderst uheldig under opvarmningen, hvor han vrikkede om på foden, hvilket betød han også var ukampdygtig. Det skal dog ikke være nogen undskyldning for de første 45 minutter.. 

Skals scorer deres første mål på en dødbold tæt ind under mål. Noget vi ellers havde diskuteret før kampen, da Skals er meget giftige på dødbolde. Herfra gik det stærkt med chancer og to yderligere scoringer inden pausen. Eneste forsøg på mål var et skud fra kanten af feltet, som vores topscorer Theis Krabbe ikke fik ordentlig træf på. 

Vi besluttede at starte 2. halvleg med et højt og aggressivt pres, hvor hele holdet skubbede op. Det slog Skals velsmurte spil fra 1. halvleg i stykker, med de viste stadigvæk tænder i deres omstillings faser. 

Vi kom til flere dødbolde og fik flere muligheder for at få den scoring, som kunne tænde et lille håb for point. Tættest var Markus Mågaard og Theis med skud på indersiden af stolperne. 

Vi må se i øjnene at det var 3. nederlag på stribe. Vi har ikke været i stand til at skabe mange chancer i det etablerede opspil de sidste 3 kampe. Vi må til kampen næste tirsdag ude mod rækkens overraskelse Roslev, tage arbejdshandskerne på, og fighte os til 3 point.