Serie 1: Viborg Sdr - Alhedens IF

image
Morten Groth
10. april 2016 kl. 20:14

Optakten til lørdagens kamp mod Alhedens IF blev lidt kaotisk. Sebastian ”Hund” Thøgersen, vores anfører og store motor på midtbanen, blev skadet i torsdagens træning med en skulder som blev revet af led. Derfor var Hund ikke en del af truppen lørdag. Vi håber på en hurtig tilbagevenden til vores anfører! Samtidig stødte Stefan Fredsbo først til truppen 10 minutter efter kampstart pga. arbejde.

Om det var ovennævnte begivenheder som førte til den tammeste halvleg fra vores side i denne her sæson skal være usagt, men kønt var de første 45 minutter ikke. Kæderne lå meget langt fra hinanden, hvilket betød at spillerne løb rigtig mange unødvendige meter, som resulterer i manglende overskud i opspillet når vi erobrede bolden.

Første halvleg var ikke kønt for tilskuerne, en masse nærkampe og lange bolde fra begge hold resulterede ikke i mange chancer. Markus Mågaard havde efter 20 minutter et akrobatisk forsøg på mål efter en dødbold, men eller var der langt mellem snapsene, lige indtil 3 minutter før pause fløjtet da vores omskolede målmand Jacob Færch, tog turen fra venstre back og assisteret af Emil Østergaard tager Færch et træk ind i banen, og ude fra feltet krøller han bolden over i det lange hjørne til et forløsende mål og dermed 1-0 føring!

I starten af 2. halvleg får vores højre back et gult kort for at kaste bolden væk. Bolden røg ikke langt væk, men det var lige foran de mange højtråbende tilrejsende fans fra Alhedens IF, som selvfølgelig gjorde deres til at Markus skulle vises ud! I denne periode havde Alhedens deres bedste forsøg, og i 2 omgange viste vores målmand Rene Ørum klassen og afviste begge forsøg.

Efter udvisningen stod der Søndermarken på resten af opgøret, med flere store chancer og mål til følge. Efter 63 minutter scorede Andreas Sander på et hjørnespark fra Stefan Fredsbo. To store chancer tilfalder vores topscorer Theis Krabbe, den første falder efter en dødbold, hvor bolden havner på kanten af feltet, men skuddet bliver blokeret af en forsvarsspiller. Den anden chance opstår på en uforståelig skovtur fra Alhedens målmand langt oppe på banen ude i siden, Theis erobrer bolden og skal sende bolden ind i et tomt mål. Desværre var målet ligeså langt tilbage som målmanden var ude, om det var derfor Theis ikke kunne skyde helt derned skal være usagt, men ind kom bolden ikke J

Den største chance tilfalder Emil Østergaard på en friløber, flot assisteret af vores angriber Christoffer Fisker, men det sidste træk blev for langt og Alhedens målmand når at blokere forsøget. Mange medspillere har efterfølgende givet super gode råd til Emil om, hvad han skulle have gjort i situationen. Men mon ikke bare Emil banker bolden i kassen mod Aulum i næste weekend J

I løbet af kampen blev der leveret gode præstationer af bl.a. Ulrik Sørensen på midtbanen, som kampen igennem fik sat hårde taklinger ind med saft og kraft på Alhedens spillere. Kampens spiller blev Mads ”Netto” Nielsen som sammen med Andy Dybdahl styrede forsvaret, og ikke levnede de offensive spillere fra Alhedens If mange chancer i duel spillet.