Menu

Serie 1: Nykøbing Mors IF - Viborg Sdrm. IK

image
25. april 2016 kl. 08:43

En kamp vi på forhånd havde solgt for 1 point. Et finurligt sammenfald af konfirmationer, familie fødselsdage, ferie og uheldige skader kostede 8 mand fra startopstillingen i forhold til sidste kamp mod Aulum. Derudover havde 7 spillere fra serie 3 holdet fundet plads i bilerne til Nykøbing, på trods af en hård kamp i benene mod ØK bare 42 timer forinden! Samtidig har Nykøbing Mors fået styr på deres skader, og fundet deres gode spil frem fra deres opstart, hvor de jo helt uvant i jantelovs Danmark, havde proklameret en oprykning. Selv om NYM har fået en virkelig dårlig start, ser jeg stadigvæk dem som opryknings kandidater når turneringen ender i juni.

Planen lørdag var at holde Nykøbings kanter væk fra baglinjen og tvinge dem ind i banen! Det lykkedes til dels de første 20 minutter indtil deres centrale midtbane får banket kuglen op i modsatte krog fra 20 meter! Et spark Nykøbing Mors spilleren med garanti ikke gentager 2 gange på en sæson! Vi havde kun sporadiske forsøg i omstillingsspillet, og kunne med lidt held have bragt balance i regnskabet ved Emil Ø som ikke får afsluttet fra kanten af feltet, men uselvisk vælger at spille bolden videre!

Mål nummer to kummer efter et SIK angreb hvor vi ikke får presset færdigt, og 3-4 afleveringer senere ligger bolden igen i kassen. Man må rose deres kontra fase hvor de har nogle uhyggelig hurtige spillere! Det 3. mål kommer desværre lige før pausen og knækker det sidste håb om point med fra Nykøbing. Vi bliver enige om i pausen at spille frit og nyde det gode vejr. Flere spillere begynder at tage ansvar i opspillet og begynder at få mere spil på Nykøbing Mors´ halvdel. Men desværre får Mors boerne igen en kontra, hvor ellers hårdt kæmpende Markus Mågaard må tage ulovlige midler i brug og begår et straffespark som udnyttes. Vi fortsætter med at spille og kommer i flere omgange afsted på kanterne ved både Dano og Thamer, som truer dybden i det ikke altid bomsikre forsvar hos NYM! Et lidt let mål til 5-0 med en halv time igen. Her kunne man godt frygte en afklapsning, men heldigvis fortsætte alle spillere, på trods af et par småskadede spillere, og mange trætte, med at kæmpe! Det giver gevinst i det 88. minut da Thamer slipper igennem, prikker den uden om den fremstormende keeper, og i en hård duel med en forsvarsspiller får Thamer prikket den ind.

 

En dejlig afslutning på en hård eftermiddag i Nykøbing.

Dette skulle forhåbentlig være sidste gang med det omfang af skader. Men synes vi kom igennem weekenden med skindet på næsen. Vi ser nu frem til at møde Skals på tirsdag J