Serie 1: Kvik/Aalestrup IF - Viborg Sdrm. IK

image
MG
10. august 2016 kl. 20:06

3 point satte serie 1 ind på kontoen i går aftes ude mod Ålestrup.. Målscorer i det 86. minut Jonas Nielsen efter et hjørnespark fra Rene Sønderby! Måske ikke et helt retfærdigt resultat, men via fight og godt humør, samt en god 2. halvleg, fik vi sejren i land og kom dermed godt fra start i turneringen!

1. halvleg var spillemæssigt skidt på trods af en solid medvind. Vi udfordrede ikke KVIK nævnenyttig, men holdt samtidig dem væk fra store chancer, da midterforsvaret med Andy og Mathias Dehn tacklede igennem, og Marcus Maagård i flere situationer kom på tværs for KVIK angriberne.

2. halvleg var langt bedre for vores vedkommende, hvor spillet blev sat bedre op. Vores angriber Jonas Nielsen var en enmandshær oppe foran, hvor han sled og slæpte både defensivt og offensivt. Han var selv med i flere chancer som sagtens kunne udmønte sig i mål, men skarpheden må komme i næste kamp. Heldigvis fik Jonas et godt slået hjørnespark fra Rene Sønderby, dirigeret over i det lange hjørne, til stor jubel og forløsning! På trods af 3 gule kort, hvoraf 2 i slutfasen holde vi stand! Serie 1 spiller hjemme på fredag mod opryknings favoritterne fra Silkeborg KFUM.
Serie 3 tabte hjemme mod et ungt Skive hold med 2-1. Kim Larsen scorede Markens mål, efter assist fra Ulrik Sørensen!