Menu

Serie 1: Alhedens IF - Viborg Sdrm. IK

image
22. maj 2016 kl. 10:12

Kampdata:

0-1   Lars Nørskov 58 minut

1-1   ukendt 74 minut

 

Fredag den 13. inden kampen mod Tjele Vest havde jeg som mål at vinde kampen, og den efterfølgende kamp mod Alheden. Det var (og er) to direkte konkurrenter i kampen om de lidet flatterende nedrykningspladser. Jeg sagde, med 6 point kunne vi spille os fri fra nedrykningsdramaet, og højst sandsynlig ligge helt med i kampen om oprykning. Med 6 seks point havde vi i skrivende stund lagt nummer 1, og kunne med god samvittighed tage en kamp ad gangen og se hvor vi ville ende!

Nå, men tilbage til nutiden, for vi er vågnet brat op til virkeligheden. Det blev desværre kun til 1 point ud af 6 mulige, og vi er i den grad, sammen med stort set alle andre hold i puljen, med i et nedryknings drama i en tæt pulje som er sjældent set.

Kampen mod Alheden bød på comeback til Rene Sønderby, som via hans offensive kvaliteter har været længe savnet. Vi startede kampen rigtig godt med gode gennemspillede angreb, specielt i højre siden hvor Thies Krabbe truede dybden, og i samarbejde med Lars Nørskov kom til flere gode muligheder. Den største chance i 1. halvleg tilfaldt Michael Skovgaard som efter et hjørnespark, tæt under mål headede forsøget over målet. Men på trods at vores spildte chancer, vidste vi at målet nok skulle komme.

2. halvleg startede lidt nervøst og Alheden kom bedre med i kampen via fight og omstillinger på fejl i vores opspil. Oveni blev vores anfører Sebastian Thøgersen ramt af en muskelskade og måtte udgå. Heldigvis havde vi gode afløsere i Sebastian Eriksen og Lasse Bek, som begge gjorde gode indhop.

Efter et lille kvarter fik SIK og Lars Nørskov endelig hul på bylden. Theis og Eriksen får i samarbejde spillet bolden igennem feltet til Lars Nørskov, som i denne omgang lægger bolden usvigelig sikkert i det lange hjørne, til stor jubel for holdet og de medrejsende tilskuere.

Herfra skulle kampen ”bare” køres hjem, og på dette tidspunkt er vi i teten og spiller bolden fornuftigt rundt. Men vi har desværre været sårbare på dødbolde her i foråret, og via et hjørnespark og en tabt duel midtpå, ender bolden i bagerste område, hvor en umarkeret Alheden spiller ubesværet header bolden i mål. Det var første gang i år inkl. træningskampe at et hold kommer tilbage efter en Søndermarken føring!

Det sidste kvarter blev en rodet affære med lidt indianer bold, hvor Alheden var farlige på omstillinger, og havde en friløber som Ørum tog sig af. Vi havde bestemt også vores muligheder i slutfasen hvor bl.a. Rene Sønderby testede overliggeren, men ind ville bolden ikke!

1-1 blev resultatet, men vi føler bestemt vi tabte to point, men som skrevet kunne vi også have mistet det sidste point. Nu er status at vi ligger helt lige med rigtig mange andre hold. Vi har både Aulum, Nykøbing og Skals tilbage som vi alle tabte til i første runde! Nu skal der skrabes point sammen, inden den måske HELT store gyser i den sidste kamp hjemme mod Roslev!