Serie 1: Aars IK - Viborg Sdrm. IK: 0-2

image Rutinerede Lars Nørskov blev første målscorer, da SIK besejrede Aars.
31. august 2015 kl. 17:20
SIK er endnu ubesejret

I sæsonens første fire kampe har Henrik Kastbjergs SIK-mandskab forladt banen med uafgjort resultat. Det blev der ændret på efter den femte kamp, der blev spillet i aftes på udebane mod Aars.

Første halvleg var gæsterne bedst, og selvom der ikke var mange chancer, ændrede SIK’s topscorer Lars Nørskov stillingen til 0-1 efter en dødboldsituation efter 19 minutter.

Hjemmeholdet fra Aars havde efterfølgende et par chancer, men de blåblusede gæster formåede at redde på stregen, og var dermed foran med et enkelt mål, da der blev fløjtet til pause.

Da anden halvleg blev fløjtet i gang, var det med et træt SIK-mandskab på banen. Aars benyttede gæsternes træthed til at presse på, men det lykkedes for SIK at komme tilbage i kampen igen.

På direkte frispark scorede kampens bedste SIK-spiller Sebastian Thøgersen, da stadionuret passerede 71 minutter, og derefter sad gæsterne igen på kampen indtil slutfløjtet.

”Det er fantastisk for os. Vi havde en god bænk med i dag, og der skal lyde en stor ros til alle 14 spillere, de ydede en god indsats. Der er dog stadig plads til forbedring. Vi skal for eksempel være bedre med bolden, når vi har den,” sagde en tilfeds SIK-træner, Henrik Kastbjerg, efter kampen.

Næste kamp i SIK’s kalender er lokalopgøret i Skals søndag den 6. september kl. 15.00.

Aars - SIK 0-2 (0-1)

Mål: 0-1 Lars Nørskov (19.), 0-2 Sebastian Thøgersen (71.)