Menu

Trænere søges til ekstra træningstilbud

image
12. december 2021 kl. 22:08

DBU har lavet en ny strategi for børnefodbolden i Danmark, Dansk Børnefodbold – Sunde & glade børn”, rapporten kan læses her: https://www.dbu.dk/media/m0pjujhf/020221_strategi_rapport_boernefodbold_final_x.pdf. I denne strategi er der både beskrevet nogle Børnerettigheder og Børneløfter. Samtidig har man startet projekter op omkring det man kalder Børneudviklingstræner. I Viborg Søndermarken har vi indgået samarbejde med Viborg FF Talent omkring ”Projekt Børneudvikler” som støttes af Viborg Idrætsråd og Viborg Kommune. Vi har i samarbejde med Viborg FF Talent udarbejdet vores egen strategi som I kan læse her: https://www.sik-fodbold.dk/media/3884/sik-manual-2-compressed.pdf.

I DBU´s strategi har man begrebet 2+1+1 hvor 2 er de ugentlige træningspas og det ene +1 er tilbud omkring ekstra træning. I Viborg Søndermarken vil vi godt tilbyde en ekstra træning (mod betaling) til de spillere som har lyst til det. Derfor har vi brug for flere trænere til at hjælpe med at løse denne opgave.

Vi kunne forestille os at:

  • Du er mødestabil
  • Har trænererfaring eller er ungsenior som kunne tænke sig at prøve trænergerningen
  • Er villig til at indgå i planlægning af træningsantal og forløb
  • Køber ind på de træningsprincipper der er ved at blive implementeret i klubben – og efterlever disse
  • Indgå i samarbejde med øvrige trænere i træningstilbuddet

Du kommer til at samarbejde med Børneudviklingstræner i SIK Rasmus Islin Sørensen og Christian Winter Borup fra Viborg FF, som vil introducere træningsprincipperne og hvilke metoder der skal anvendes i træningen. Du har mulighed for at sparre med dem både før og under projektet, samt i forbindelse med træningerne.

Nuværende trænere i SIK er også velkomne til at melde sig.

For yderligere info kontakt Rasmus Islin Sørensen på 2257 8028.

Luk