Menu

Formanden har ordet - marts 2020

image
Steen Mikkelsen – Formand
02. marts 2020 kl. 20:11

Pr. 1. marts begynder foråret i Danmark.

Vi er allerede langt henne i forberedelserne til den nye sæson, hvor kampene starter hen mod slutningen af marts.

Man ser altid frem til den del, når turneringskampene skal i gang, efter træning i koldt og regnfuldt vejr. Men endnu engang er vores træning jo reddet af vores rigtig gode kunstgræsbaner, hvor der ingen aflysninger har været.

Spændende bliver det at følge de 2 seniorhold – herrerne i serie 2 og kvinderne i Jyllandsserien. Kan de tage et skridt op til hhv. serie 1 og Kvindeserien. Det er målet for begge hold efter et rigtigt godt 2019.

Men der skal tålmodighed til og der er ingen der har vundet en fodboldkamp før den er spillet.

Ellers er mottoet i SIK og Team Viborg – fællesskab og sammenhold – det skal bære klubben. Og det er vigtigt at vi alle på Liseborg føler at vi er en del af fællesskabet og at de sociale aktiviteter også prioriteres på linje med de sportslige.

Generalforsamling:
For SIK er den netop afholdt – torsdag den 27. februar 2020 – men kun 4 fremmødte ud over 5 fra bestyrelsen, godt regnskab og uændret bestyrelse, er vel hovedkonklusionen på den aften.

Dog står der fortsat tilbage at der skal 2 nye folk ind i bestyrelsen til aflastning og til at tage opgaver, så vi sikrer drift fremover.

Bestyrelsen vil i den kommende periode arbejde med det og håber på at kunne supplere bestyrelsen i 2020.

Liseborgcentret:
Ny ledelse og nye tider. Der kommer til at ske forandringer på anlægget og de er i høj grad os selv som brugere der skal påvirke og medvirke til den del.

Allerede søndag den 1. marts er der indkaldt til arbejdsdag. Omkring 60 personer fra de forskellige klubber er tilmeldt og vil give en hånd med at få igangsat forbedringer.
Et klart signal om at vi kan noget i klubberne når vi er sammen om det.

Og husk at bakke op omkring de kommende tiltag den nye centerledelse igangsætter.

Fodboldbestyrelsen har ligeledes drøftet nye tiltag omkring Leo Field, som trænger til et løft. Det samme gør området omkring kunstgræsbanen samt banderne og vi tænker at der indkaldes til arbejdsdag når vejret tillader det i foråret.

God sæson til alle i SIK og Team Viborg.
Steen Mikkelsen – Formand

Luk