Serie 1: Viborg Sdrm. IK - Silkeborg Kamm. SK

Morten Groth
10. oktober 2016 kl. 07:52

SIK – SKS 1-1 (0-0)

Jonas Nielsen (assist Sebastian Eriksen)..

Efter to nederlag mod henholdsvis oprykningsfavoritterne Silkeborg KFUM (0-2) og Skals (1-5) var der denne weekend stort set en afbudsfri trup (udover de langtidsskader vi har), der skulle tage i mod Silkeborg Kammeraterne i en bundgyser. Fakta var før kampen 10 point til både Roslev og SKS og 9 point til SIK, så 3 point på kontoen var virkelig nødvendige, og et nederlag katastrofalt.

SKS er uden tvivl rækkens stærkeste hold rent fysisk. De vil gerne slå nogle lange bolde frem mod deres forreste angriber, og håbe på at angriberen forlænger bolden, eller at midtbanen vinder 2. boldene.

Taktikken var derfor at presse dem højt oppe på banen således at deres lange bolde landede så langt væk fra vores mål som overhovedet muligt. Det lykkedes vi med i store dele af kampen. Hele vores bagkæde med kampens spiller Mathias Dehn i front, vandt stort set alle dueller og matchede i den grad de fysisk stærke SKS spillere!

Vi erobrede til tider bolden høje oppe på banen hvilket gav Jonas Nielsen en halv friløber, men Jonas fik ikke kraft nok i afslutningen, som målmanden let samlede op fra jorden. SKS havde også deres store chance i første halvleg, men fik heller ikke et ordentlig træf på bolden!

I 2. halvleg kommer vi helt klart bedst ud til og får I flere situationer presset SKS spillerne til personlige fejl. Lasse Lind var i halvlegen rykket fra backen op på kanten. Det viste sig at være en god ide da Lasse gang på gang driblede og løb igennem på højre kanten.

Men det var Sebastian Eriksen der efter et høj erobring på modstanderens banehalvdel finder Jonas Nielsen, som køligt sparkede bolden over i det lange hjørne, til stor forløsning for trænerbænken og de mange SIK børn, som bakkede fantastisk op kampen igennem.

Allerede på opgiver sparket får Lind erobret bolden og skaber selv en stor chance i to omgange, men desværre for SIK og Lind havde målmanden læst afslutningen i det korte hjørne.

Vi følge vi havde kampen under kontrol indtil det 65. minut hvor vi selv bliver straffet for en tværaflevering i modstanderens fødder, og efter et tørt hug, ryger bolden op i net taget, uden chance for Ørum.

Herefter bølger kampen frem og tilbage, med gode redninger i begge ender. Indskiftede Lars Nørskov var tæt på at sende bolden op i krydset med det kolde venstreben, efter et fantastisk opspil med Rene Sønderby.

Mest tæt på var SIK i de allersidste minutter, da Theis Krabbe misbruger en dobbeltchance tæt inde under mål!

Resultat blev derfor 1-1 og stillingen uændret da også Roslev delte i porten med Skals.

Vi SKAL for at være sikre hive 6 point hjem i de sidste 3 kampe. 3 point kan også være nok, hvis enten Roslev eller Silkeborg KFUM MAX får et point I deres sidste kampe..