Menu

Serie 1: Viborg Sdrm. IK - Roslev

image
20. juni 2016 kl. 22:28
Der var lagt op til en spændende afslutning i serie 1, kreds 6 - i både top og bund. I toppen kunne Tjørring rykke op med en sejr mod Skals, og Nykøbing Mors skulle vinde hjemme over Tjele Vest og sætte sin lid til Skals, som skulle drille Tjørring, hvis Morsingboernes drømme om oprykning skulle realiseres!
I bunden stod Roslev med de bedste kort for en overlevelse og kunne nøjes med uafgjort ude mod Søndermarken. Vi stod i den situation at vi blot skulle have ligeså mange point som Tjele Vest, for at redde endnu en sæson i serie 1. Men vi ville gerne afgøre det hele selv, og slippe for hjælp fra Mors!
Og nu til kampen hvor planen var et højt og aggressivt helbane pres, mod et Roslev hold som har kvaliteterne fremme på banen. Det resulterede i gode omstillinger og flotte angreb, og efter 8 minutter burde Danushan have bragt SIK foran, efter et flot løb fra kanten og godt forarbejde fra Lasse Lind. Men desværre røg bolden forbi den ene stolpe.
Så begyndte en mærkværdig periode hvor en meget blød men konsekvent linje blev lagt, hvilket resulterede i 3 gule kort inden for den første halve time, alle til SIK. Vi fortsatte stadigvæk med de hurtige omstillinger og boldjagt. Jonas Nielsen er en ubehagelig størrelse for ethvert forsvar, og på 2 aggressive løb kommer han 2 gange mellem deres forsvar og målmand, og bringer SIK på 2-0, begge mål sat ind i undertal!
Roslev var bestemt ikke ufarlige og havde bestemt deres muligheder uden at virke særlig skarpe.
I 2. halvleg fik vi lidt mere plads og kunne kombinere omkring Roslev spillerne, som virkede modløse. Men mål ændrer kampe og på et lucky punch fra 30 meter, overrasker et lumsk Roslev skud Ørum og resten af Leofield. 1-2 og spænding og gnisten var tilbage i kampen og hos Roslev spillerne. Men heldigvis var Jonas ikke færdig. På en dyb bold løber han 20 meter med en Roslev mand på skuldrene, men får alligevel prikket bolden ind til 3-1. Det punkterede Roslevs drømme om et comeback. I stedet kreerede vi store chancer på omstillinger. Rene Sønderby lukker kampen med 2 scoringer til 5-1.
Kampens spiller blev Jonas Nielsen.
Dermed kravlede vi op på 5. pladsen.
Roslev har stadig status som serie 1 hold, da Nykøbing vandt 3-0 over Tjele Vest som dermed sluttede på 7. pladsen, som måske kan give en redning.
Desværre for Nykøbing vandt Tjørring med hele 7-1 over Skals. Tillykke til Tjørring med en fortjent oprykning!
Vi takker tilskuere for opbakning i løbet af foråret. Stor tak til alle de frivillige sjæle som er med til at danne rammerne omkring vores kampe