Menu

Serie 1: Tjørring IF - Viborg Sdrm. IK

image
08. maj 2016 kl. 21:32

Vi har fået vendt den negative stime med tre nederlag, til en kort stime på to kampe uden nederlag. Tirsdag besejrede vi Roslev ude med 3-2. Efter en føring på 2-0 udlignede Roslev vores føring ti minutter før tid. Heldigvis satte Mads "Netto" Nielsen sit andet mål ind to minutter før tid. Forinden havde Mads Troelsen bragt os foran 1-0.

Lørdag gik turen mod Tjørring som tørstede efter revanche. Underlaget var på kunstgræs på en varm og meget blæsende bane. Vi valgte at gå højt på Tjørring fra start. Det resulterede i meget få afslutninger til hjemmeholdet, som dog hele tiden var farlige på dødbolde og indlæg pga. den hårde vind. Vi havde dog selv et par halvfarlige angreb, hvor både Kjeldgaard og Sander var tæt på at sætte den sidste lange tå på bolden.

Vi startede med medvind i 2. halvleg, og startede de første 10 minutter med frisk spil ned mod Tjørrings mål. Desværre blev angrebene aldrig rigtig farlige, andet end et par langskud fra 25-30 meter. Herfra tog Tjørring over og fik spillet sig igennem til 3-4 gode chancer som Rene "Ørum" tog sig fantastisk af.

Med lidt held kunne Danu have skaffet 3 point med hjem til Viborg, men en Tjørring spiller blokerede skuddet, som Danu havde samlet op efter en dødbold.

Men vi kunne være mest tilfreds med pointdelingen. Synes alle mand kæmper benhårdt, og vi glæder os til nogle normale uger med 2 x træning og kamp, hvor det ser ud til at flere af vores skadede spillere vender tilbage..