Serie 1: Silkeborg Kamm. SK - Viborg Sdrm. IK

MG
22. august 2016 kl. 08:09

SKS vs. SIK 2-1 (pausestilling 0-0)

Målscorer for Søndermarken:
62 minut 1-1 Theis Krabbe (assist Lasse Lind)

Efter en solid indsats mod Skals, stod vi igen med 4 afbud og skader! Det betød debut til den purunge U19 spiller Peter Christensen (som gjorde en god figur de sidste 20 minutter) og comeback til Lasse Lind!
Silkeborg kammeraterne er et hold bestående af store fysiske spillere, med bl.a. de tidligere superliga spillere Lasse Ankjær og Morten Skov, og da Mathias Dehn vel er den eneste i lørdagens trup over 180 cm, viste vi at der lå store udfordringer på deres dødbolde.

Heldigvis forløb kampen i store dele på vores præmisser, men i det første kvarter kom SKS godt ud omkring kanterne, med giftige indlæg, dog uden at tilspille sig store chancer. Ligesom mod Skals var vi meget giftige på vores omstillinger, hvor både Samer, Lasse Lind (som pga. manglende angribere spillede på toppen), Emil Østergaard og Theis Krabbe konstant var en håndfuld for de lidt tungere forsvarsspillere fra Silkeborg! Men ligesom Silkeborg kom vi til rigtig mange farlige, og lige ved og næsten chancer, som lige manglede den sidste kvalitet i de afgørende situationer.

Derfor kunne begge hold være tilfredse med uafgjort i pausen.
Hvad 1. halvleg ikke havde i målchancer kom i lind strøm i løbet af 2. halvleg. Ved stillingen 0-0 trækker Samer ind fra siden, snyder sin direkte oppasser og med et følt spark fra siden af feltet, sparker han mod det lange hjørne, utagelig for målmanden, men desværre for Samer og SIK ramte bolden stolpen. Theis var over returen, men fik den desværre ikke nettet. Kun to minutter senere var Tobias Sønderby tæt på at bringe SIK foran. Igen var det fra venstre side, hvor Tobias med en følt yderside, sparker bolden henover målmanden, men igen rammer bolden stolpen og går ud i spil.
3 minutter senere i det 59. minut får SKS et hjørnespark, som bliver sparket til bagerste område, hvor en garderhøj to meter kæmpe dukker op, og header på tværs til en ny kæmpe, som header bolden ind til en 1-0 føring til hjemmeholdet.

Heldigvis svarer SIK hurtigt igen, da et mønster angreb/omstilling lander hos Lasse Lind, som viser overblik, og finder Theis Krabbe ved bagerste stolpe, som lige skulle bruge et par træk før han sparker bolden ind til en forløsende udligning. Den gamle tese om at de næste 5 minutter er vigtige efter en scoring, viste sig igen at være brugbar. En lang bold bliver slået dybt, Lasse Ankjær hænger højt og længe ved baglinjen og får headet bolden tilbage i feltet, og efter et par træk, et spark og en redning fra Ørum, lander bolden hos en umarkeret SKS spiller som kunne prikke bolden ind i et tomt mål til 2-1.

Herefter bølgede spillet frem og tilbage, den unge Peter Christensen kunne have fået en drømmedebut, da han løber i ryggen på sin modstander, og via en stikning fra Emil Østergård, får Peter afsluttet, men bolden går desværre over mål. Mathias Dehn havde mod slutningen et udmærket forsøg tæt inde under mål efter en dødbold. Den kunne med en smule held sagtens have sendt det ene point med hjem til Viborg. Andy Dybdahl blev kampens spiller efterfulgt af Lasse Lind.

En helt anderledes og endnu sværere kamp venter ude mod MorsØ næste fredag. I foråret tabte vi to gange 5-1, så vi har da lidt at revanchere!