Menu

Serie 1: Aulum - Viborg Sdrm. IK

image
17. april 2016 kl. 22:18

Vi havde en god fornemmelse før vi drog mod Aulum. Ingen nylige skader og ingen afbud gav forhåbninger om 3 point på en stor, sumpet og våd bane i Aulum. Men efter 9 minutter led de forhåbninger et voldsomt knæk, da Aulum bragte sig foran både 1 og 2-0 og havde flere store muligheder. Set i bakspejlets klare lys, skulle vi nok have været en del mere primitive det første kvarter, indtil vi havde vænnet os til banen, og bare have pumpet boldene frem til vores store angriber Christoffer Fisker, for derefter at fokusere på 2. boldene. Heldigvis fik vi reduceret til 1-2 ved Emil Østergaard efter flot forarbejde fra Christoffer Fisker. Fisker tog en lang bold ned, vendte på sin modstander og fik bolden lagt af til Emil som rundede målmanden, og lagde bolden ind i det tomme mål.

Desværre gav målet ikke ekstra energi da Aulum fortsatte med at producere chancer, men heldigvis var Ørum klar og Aulum ineffektive. Vi gik til pausen med 1-2, efter at spille 10 mod 11 da Fisker fik gult kort i det 35. minut.

Vi var nødt til at ændre noget til 2. halvleg og skiftede Mads Nielsen og Markus Mågaard ind og ændrede systemet, således vi spillede med 2 angribere 5 på midtbanen og kun 3 nede bagi. Spillerne ydede en super god indsats i 2. halvleg og satte Aulum under pres højt oppe på banen. Allerede efter 7 minutter rammer vi overliggeren og kommer tættere på udligningen. Den kom efter et flot gennemspillet angreb, hvor Fisker igen stod som arkitekt bag målet, med en frispilning til Andreas Sander, som usvigelig sikker satte bolden ind i kassen.

Vi fortsatte med at presse på for et føringsmål, men spillernes indsats i 2. halvleg og den meget tunge og våde bane, begyndte at sætte sit præg på Søndermarkens spillere, og Aulum begyndte igen at præge kampen og komme til chancer. Vi ændrede derfor igen system til 4 forsvarer for at sikre det ene point! Desværre for de hårdt kæmpende SIK spillere fik Aulum en dødbold i den ene side ved feltet. Aulum havde gentagende gange været særdeles truende på disse dødbolde. Et flot indlæg resulterede i 3-2 målet, hvor flere Aulum spillere stod i kø for at sparke bolden ind. Igen satte vi en ekstra mand frem i angrebet og fik produceret et par chancer i slutminutterne. Tættest på kom vores topscorer Theis Krabbe med en helflugter på overliggeren.

Dermed sluttede vores status som ubesejret og en svær tid venter. Vores angriber Christoffer Fisker og vores omskolet målmand Jakob Færch, rejser afsted til østen resten af sæsonen. Næste kamp er ude mod Nykøbing Mors hvor vores anfører Sebastian Thøgersen, forsvars generalerne Mads Nielsen og Andy Dybdahl, Lasse Lind og Andreas Sander alle er væk pga. arbejde og konfirmationer. Derudover mangler vores 2 rejsende, så en særdeles vanskelig kamp venter på Mors!