Menu

Fornyelse blev en kæmpe succes

image Bjerringbro vandt træningsturneringen Viborg Sommer Cup
10. august 2016 kl. 20:10

Det har i mange år været en fast tradition, at Viborg Søndermarken afviklede en træningsturnering for lokale serieklubber i slutningen af sommerferien - og før i tiden var det en stor turnering med mange rækker og mange deltagende hold.

Antallet af deltagere har dog været faldende, og derfor var der fornyelse på programmet til årets udgave, der blev kaldt Viborg Sommer Cup. Seks klubber deltog i en alle mod alle turnering, hvor de fire første kampe blev afviklet med kun 45 minutters spilletid, mens lørdagens sidste spillerunde blev afviklet som almindelige kampe med to halvlege af 45 minutter.

Desuden var der gjort lidt mere ud af omgivelserne. De tre baner var samlet, og centralt var der placeret en vogn fra Viborg Bryghus, hvor man kunne forsyne sig med kaffe, fadøl, pølser og andre ting, mens man overværede kampene på banerne omkring sig.

Og fornyelsen har været en succes. Tilskueropbakningen har været markant større end tidligere, og holdene har været rigtig godt tilfreds med turneringen.

»Jeg tør godt sige, at det har været en kæmpe succes. Vi har haft nogle meget tilfredse hold, og vi overvejer meget kraftigt, at turneringsstrukturen skal være den samme igen næste år. Der er flere af holdene, der allerede nu har meldt tilbage, at de gerne vil være med igen næste år,« siger Lars Nørskov fra Viborg Søndermarken, der har været tovholder på årets turnering.

 

Han forklarer, at det var en overvejelse at afvikle turneringen som en cup-turnering, men de deltagende hold har været tilfreds med måden turneringen er kørt på, da det ikke er hårdt på samme måde, ligesom det fungerer bedre, hvis man har en stor trup med 15-17 mand med.

Turneringen blev lørdag rundet af med helstegt pattegris. Omkring 50 mand var med - og hyggen skal være i højsædet, selv om turneringen også fungerer som forberedelse til efterårets turnering.

Bjerringbro vandt

Årets turnering blev vundet af Bjerringbro efter en spændende sidste spillerunde. Her spillede Bjerringbro uafgjort 2-2 mod Kvik/Aalestrup, men da KK07 samtidig tabte lokalopgøret mod Alhedens med 3-2 så var det nok til at hive førstepladsen hjem.

SIK snød endda KK07 for andenpladsen, da holdet vandt 4-1 over VFF og dermed havde en bedre målscore end KK07, der gled ned på tredjepladsen.

SE evt. mere her: http://viborg-folkeblad.dk/seriefodbold/fornyelse-blev-en-kaempe-succes